Advarsel - Nakne negler!

Posted on February 03, 2013 by Wenche Angelinn K.

Siden dette er min første bloggpost så tenkte jeg å starte med hvordan jeg pleier neglene mine. Slik ser altså hendene/neglene mine ut før jeg overhodet har gjort noe med dem:Ikke særlig pent med andre ord... flisete neglebånd, misfargede av for mye lakking og mye skitt som har samlet seg både her og der....

Så ca. en gang i måneden, eller ved behov så har jeg en spesiell rutine jeg følger for at de skal få den pleien de trenger, slik at de er sterke, blanke og uten riller. Da leter jeg frem alt utstyret og det er ikke lite som skal til, men noen av disse produktene bruker jeg sjelden så det er ikke altfor mye arbeid med å holde neglene fine om man setter av ca. en halvtime hver søndag. Som sagt, noe av dette gjør jeg bare en gang i måneden så ta tar det litt kortere tid.

Dette er da hva jeg leter frem, mine "Holy grail"/hellige produkter som jeg ikke klarer meg uten:Så gjør jeg dette i følgende rekkefølge.

Bruker en neglelakkfjerner for å fjerne alle rester/spor av gammel lakk (dette er en tilfeldig en fra Zoya). Ettr det skrubber jeg grundig hendene med L'Occtaine sin Sugar Scrub (Fås kjøpt på blant annet Kicks og i L'Occtaine sine butikker). Når det er gjort bruker jeg Cuticle Away fra CND og fjerner eventuelle neglebånd som bør vekk, her bruker jeg også Nubar sine Cuticle Pusher og Nipper om nødvendig. I tillegg har jeg da et verktøy med en minikniv på som jeg bruker også om det skulle være neglebånd som oppfører seg helt feil.

Etter at jeg har gjort alt dette så smører jg godt med Kiehls sin Hand Salve på hendene og Lush sin Lemony Flutter på neglebånd (som jeg også bruker om natten). Deretter lar jeg det trekke godt inn, sitter ca. 15 min. med det før jeg starter på neste prosess. Da filer jeg ned om jeg vil det (bruker en helt vanlig fil fra Nubar) og polerer (dette bør ikke gjøres for ofte for det kan svekke neglene) de blanke. En børste og en orange stick (trepinne) er greit å ha i denne prosessen også. Orange stick'en bruker jeg for å fjerne alle rester av dritt som har samlet seg under neglene, du bør ikke bruke noe som er for skarpt til dette da det kan skade huden under neglene.

Så bruker jeg Deborah Lippman sin 2 Second Nail Primer for å få vekk alle rester av andre produkt og tar over et lag med CND Solar oil på neglebånd. Dette sitter jeg med en stund før jeg avslutter det hele med Deborah Lippmann sin Hard Rock (behandlingslakk som skal styrke neglene).

Så sånn ser de ut når de er klar for maling, fremdeles litt gule etter lakk, men iallefall mye bedre enn før behandlingen startet .CND Produktene er kjøpt hos Nailsupplies, Deborah Lippmann produktene er i salg i mange butikker i Norge, mens Kiehls håndkremen er kjøpt på Parfymeri.no (som også forhandler Deborah Lippmann).

Posted in CND, Deborah Lippmann, manicure brush, nail care, neglepleie, Nubar, orange stick, solar oil